Wie zijn wij

Welkom! Een unieke stijl voor de online presentatie van je onderneming is een must. Je website moet aantrekkelijk zijn en direct de aandacht vangen. Hoe wil jij je laten zien? SchrijverBierman is een samenwerking tussen Ruud Schrijver en Yander Bierman. Elk bezitten wij over een eigen expertise om jouw ‘online presence’ te voorzien van een ontwerp en allerhande professionele functionaliteiten op maat.Meer over ons

Wat doen wij

Voor een visuele communicatie bieden wij een fullservice met vele mogelijkheden. Huisstijlontwerp, fotografie, tekst, vertaling, animatie, video, illustratie, een online campagne en ontwerp van een beursstand zijn daaruit een greep. Ook geven we advies over hoe jij, naast een website met goede vindbaarheid, jouw bedrijf of verhaal online kan profileren voor een nog groter bereik.

Projecten kunnen ‘from scratch’ worden ontworpen, maar ook bestaande producten kunnen verder ontwikkeld en blijvend ondersteund worden. Het gebruik van jouw eigen admin tool/CMS systeem waarbij je efficiënt en met het grootste gemak controle over de inhoud van jouw website houdt is mogelijk. In dat geval gebruik je alleen de functionaliteiten die voor jou van belang zijn.

Voorafgegaan aan een passende aanbieding, voeren we een gedegen en heldere intake, waarin we jouw verhaal, doelgroep en wensen doornemen. Deze intake is geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op en ervaar wat wij voor je kunnen doen.


Stuur ons een berichtje

Verzenden